Γενικός Οικογενειακός Ιατρός Νέα Σμύρνη
Μέλος της Αμερικανικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ADA) - Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας - Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής - Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης & Καρδιαγγειακής Προστασίας
Ιατρείο Διαβήτη | Νέα Σμύρνη Ιατρείο Υπέρτασης | Νέα Σμύρνη Ιατρείο Παχυσαρκίας | Νέα Σμύρνη Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος | Νέα Σμύρνη
<b>ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014<br> ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ</b><br>Στις 14/11/2014 από τις 16.00 έως τις 20.00 θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και αρτηριακής πίεσης στην ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014
ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ

Στις 14/11/2014 από τις 16.00 έως τις 20.00 θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και αρτηριακής πίεσης στην ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ.
   Κ.Ζαχαριάδης » Γενικοί Οικογενειακοί Ιατροί | Διαβητολόγοι | Παθολόγοι Νέα Σμύρνη

Η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής είναι μια σύγχρονη ειδικότητα που κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα. Ο Γενικός Οικογενειακός Ιατρός αντιμετωπίζει τον ασθενή ως ολότητα και όχι αποσπασματικά, εξετάζοντας κάθε του πρόβλημα ξεχωριστά αλλά και σε συνάρτηση με τη συνολική κατάσταση της υγείας του.

Ένας από τους πιο εύστοχους ορισμούς της Γενικής Ιατρικής είναι αυτός που έχει προταθεί από το Royal Australian College of General Practitioners: «Γενική Ιατρική είναι εκείνη η συνιστώσα του συστήματος φροντίδας υγείας που προσφέρει αρχική, συνεχιζόμενη, πλήρη και συντονισμένη ιατρική φροντίδα για όλα τα άτομα, τις οικογένειες και τις κοινότητες και που απαρτιώνει τις τρέχουσες βιοϊατρικές, ψυχολογικές και κοινωνικές αντιλήψεις για την υγεία».


ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Επιπλέον, η American Academy of Family Physicians ορίζει ότι η Οικογενειακή Ιατρική «...είναι προσωποποιημένη φροντίδα που εμπεριέχει μια μοναδική αλληλεπίδραση και επικοινωνία ανάμεσα στον άρρωστο και το γιατρό». Η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής αποτελεί τη βάση κάθε οργανωμένου συστήματος Υγείας αφού είναι η μόνη που μπορεί να παίξει συντονιστικό ρόλο απαραίτητο για τη λειτουργία του συστήματος.

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Στην Πρότυπη Οικογενειακή Ιατρική παρέχεται εξειδικευμένη παρακολούθηση σε ένα σύνολο ιατρικών προβλημάτων οξέων και χρόνιων. Ταυτόχρονα, διοργανώνονται στο ιατρείο σεμινάρια υγείας που απευθύνονται σε ασθενείς ή και φροντιστές ασθενών καθώς και εκδηλώσεις για δωρεάν μέτρηση δεικτών (π.χ. καρδιολογικών δεικτών, σακχαρώδη διαβήτη, οστεοπόρωσης, άνοιας κλπ) με σκοπό την πρόληψη της ασθένειας και τη συμβουλευτική των ατόμων που έρχονται αντιμέτωποι με την ασθένεια.

Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης - Γενικός Οικογενειακός Ιατρός
Εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη


Μέλος της Αμερικανικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ADA)
Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής (ΕΛΕΓΕΙΑ)
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης και Καρδιαγγειακής Προστασίας
2000 Απόκτηση Πτυχίου Ιατρικής Σχολής («Λίαν Καλώς»).
2006-2010: Απόκτηση Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής («Άριστα») μετά από εκπαίδευση στο Γ.Ν. Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» στις ακόλουθες κλινικές: Παθολογική, Καρδιολογική, Χειρουργική, Ορθοπεδική, ΩΡΛ, Παιδιατρική , Ψυχιατρική, Γυναικολογική, Μ.Ε.Θ., Οφθαλμολογική, Δερματολογική και στα τμήματα: Ακτινολογικό, Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Βιοχημικό. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας παρακολούθηση μαθημάτων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και εργασία για 10 μήνες στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.
2007-2010: Συνεργασία με το Διαγνωστικό-Θεραπευτικό Κέντρο Ν. Κόσμου: Στήριξη Παιδιού, Εφήβου και Ενηλίκου (ΣΠΕΕ).
2010-2011: Εκπαίδευση-Εξειδίκευση στο Διαβητολογικό Κέντρο του Γ.Ν. Νίκαιας.
2011-2013: ΙΚΑ Ν. Κόσμου.
2011-έως σήμερα: Δημοτικά Ιατρεία Νέας Σμύρνης.
Διαρκής επιμόρφωση και παρακολούθηση πανελληνίων και διεθνών συνεδρίων.

Από το 2011 λειτουργεί το ιδιωτικό ιατρείο ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ στη Νέα Σμύρνη.